سه راه حل ساده آشپزی برای افراد شاغل
هنگامی که ساعت ناهار شلمن می رسد ، دیگر وقتی برای یک انتخاب سالم باقی نمی ماند؛ میل به غذا، گرسنگی وخستگی شما را وادار می کند اولین خوردنی را که دم دستتان است ببلعید. اما اگر کمی زرنگ باشید و غذای کل هفته را در آخر هفته برنامه ریزی کرده باشید دیگر گرسنگی و خستگی حریف انتخابهای سالم شما نمی شوند و سخت ترین کاری که باید بکنید این است که غذاهای از پیش آماده شده را گرم کنید.
1- آخر هفته چند نوع غذای جانبی بپزید
غذاهای جانبی همان هایی هستند که اغلب وقتی مهمان داریم برای پر کردن سفره آنها را کنار غذاهای اصلی قرار می دهیم. آخر هفته چند نوع غذای جانبی ساده مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی، خوراک لوبیا، پوره سبزیجات مختلف و یا انواع حبوبات پخته مثل عدس یا نخود را آماده کنید. این غذاها را می توان به راحتی فریز کرد و برای شام و یا ناهار روز بعد آن ها استفاده نمود.
انتخاب کردن غذاهای جانبی که با ذائقه شما هماهنگ باشد باعث می شود نسبت به خوردن آنها احساس علاقه داشته باشید. ادویه ها را فراموش نکنید. ترکیبی از 1 قاشق چایخوری زیره ، زردچوبه، نمک و فلفل تقریبا همه چیز را خوشمزه تر می کند.
2- نگهداری غذا در ظرف های شیشه ایی
ظروف شیشه ای به نگهداری بهتر غذاها کمک میکنند. تقریبا هر غذایی را می توان به مدت 4 روز درون این ظرفها در یخچال تازه نگه داشت. این ظرف ها در اندازه های مختلف موجودند که حتی برخی از آنها را میتوانید مستقیما در فر یا ماکروفر قرار دهید. همچنین می توانید از ظروف پلاستیکی برای ذخیره سازی غذا استفاده کنید که سبکتر بوده و حمل ونقل آنها به محل کار آسانتر است. اما فراموش نکنید که غذا درون این ظرفها ماندگاری کمتری دارد.
3- در طول هفته پروتئین های ساده بپزید
ترجیحا گوشتهای سفید مثل مرغ و ماهی و بوقلمون یا تخم مرغ را انتخاب کنید. می توانید به جای خرید یک مرغ کامل، سینه یا فیله آماده شده و یا ران بدون استخوان تهیه کرده و آنها را در بسته بندی های تک نفره در فریزی بگذارید. حتی می توانید قطعات سینه مرغ را با ادویه های مختلف مزه دار کرده و بعد در فریزر نگهداری کنید. بنابرین دفعه بعدی که از گشنگی ضعف کرده اید تنها کاری که باقی می ماند برداشتن یکی از این بسته های آماده مرغ و پختن آن است.
افزودن دیدگاه جدید